sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

SUNDAY

Tää viikonloppu on menny kokonaan kotona ollessa. Siskon vanhimmat on ollu meillä yökylässä, joten meteliä ja meininkiä on riittäny! Ei oo oikeen ollu aikaa tulla postailemaan, koska oon kävelly noitte perässä ja siivonnu niiden jälkiä..

Täytin muuten osittain BB-talo hakemuksenkin, en oo vielä päättäny kirjotanko sen loppuun. Mun unelma on aina ollu päästä sinne, kokeilemaan omia rajojani. Kuinka kauan kestäisin niin, etten sais pitää ulkomaailmaan mitään yhteyttä. Mä en lähtis sinne ryyppäämisen ja bileiden toivossa, oisin varmaan juomatta sielläkin, niinkun täälläkin oon. Mä haluisin vaan tosiaan testata sen, kuin kauan mun pää kestäs sitä meininkiä, samojen ihmisten kanssa olemista 24/7. 

**

Jatkan tätä vielä illalla. Tulin just lenkiltä, kylläpä teki hyvää käppäillä tuolla raikkaassa, parin asteen pakkasessa ja juoruta hyvän vanhan kaverin kanssa! Se on jännä, miten toisten kanssa ei tarvii ees pitkään aikaan nähdä, ja silti oltas ku nähtäs joka päivä. :) Kohta me syyään ja sit aattelin vaan nauttia ton ihanan rakkaan mieheni seurasta ja ehkä vähän pelata paskahousua! :D Onneks mä ostin noi pelikortit, oon kaipaillu niitä monena iltana..

Mut nyt ruoka alkaa olla valmista, joten byebye! Ollaan nikon kanssa alkuviikko vapaalla, joten laitelkaahan postausehdotuksia :P 

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! :) Hae ihmeessä BBtaloon, mäkin oon aina jostain syystä halunnu aina hakea sinne, mutta on ihmisiä, jotka ei todellakaan päästäis mua sinne, joten jätän hakematta :p

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) En mä oikeesti hae, en pysty olee Nikossa erossa kovin kauaa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥