maanantai 17. maaliskuuta 2014

LENKILLÄ


Kuten kuvasta voi päätellä, kävin tänääki lenkillä. Ennen tuota kävelin 1,5 kilsaa Karkille, sen takia lähtöpaikka on eri kuin loppumis. Sen jälkeen tein vielä 30 kyykkyä Niko sylissä. Ei oo paljoa, mut koska on tuo kunto päässy taas huononemaan, jostain on hyvä alottaa :) Tavoitteena onkin tehdä noita kyykkyjä joka ilta. Tomi antaa vähän motivaatioo, kun se tekee joka ilta oman treeninsä. Huomenna ajattelin kans käydä lenkillä, tosin voisin mennä jo ihan valosan aikaan, ni voisin napata kamerankin mukaan. Meinas vaan tulla kylmä, ku mulla ei ollu muutaku pitkähihanen ja juoksutakki. Toisaalta oli kiva, kun oli vähän pakkasta, ni ei tullu kuuma ja oli tosi raikas ilma. 

Toivottavasti mä nyt oikeesti pääsisin takaisin tähän treenaus rytmiin! Voisin jopa harkita ens kuussa sen kahvakuulan ostamista, osaatteko suositella sopivaa painoa alottelijalle, mut et ois hyötyä myöhemminkin? 

tää kuva on eiliseltä 
Nyt kyllä tekee mieli jotain mässyä, toisaalta enemmän ehkä jotain viinirypäleitä tms, mitä napostella. Yritän nyt lopettaa nää iltasyömisetkin niin, etten enää 20 jälkeen söis mitään... Me kyllä tehään ruoka vasta tällee ku Niko on jo nukkumassa.. Niko nimittäin syö eriaikoihin kun minä ja Tomi. 


Joo, nyt rupee katkee ajatus ni on varmaa paras lopettaa tää lätinä. Nyt vares >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥