tiistai 18. maaliskuuta 2014

NIKO TÄSSÄ MOIMoikka! Äiti päästi mut pitkästä aikaa postailemaan teille. Se ei anna mun ikinä enää koskea sen tietokoneeseen, kun mä yhden jo hajotin. Mut se oli vahinko, ja sitä paitsi tais olla jo rikki ku mä tulin paikalle. No mitäpä mulle kuuluu? Hyvää! Hoidossa on kivaa, mut on ollu kyl kivaa olla äitin kanssa pari päivää kotona. Varsinkin aamusin, ku saan kölliä äitin kainalossa sohvalla viltin alla ja katella ohjelmia. Äiti luulee etten mä tajua, et se haluaa vielä torkkua hetken. Mut nukkukoot, sillä mä jaksan kattoo koko pikkukakkosen alusta loppuun! Ennen mua ei oikeen kiinnostanu, mut kyl se nyt menettelee jo. Mä oon oppinu ihan hirveesti uusia asioita. Sanojan tulee jo vaikka kuin monta, ei nuo vanhemmat jaksa enää ees laskea niitä. Toistan oikeestaan kaikki mitä ne sanoo. Uusimpina on rikki ja auto. Ennen auto oli "prrr". Tykkään ihan kamalasti kaikista "viiuviiuuu" - autoista, kuten poliisi- ja paloautot. Isi osti mulle toissapäivänä hienon kuorma-autokirjan, mä nimittäin tykkään niistäkin, varsinkin kun ne sanoo "piipppiiip" ku ne peruuttaa. 
Ja äiti muka väittää et mulla on uhma... No ei oo. Mä vaa saan raivareita, sit lentää kaikki tavarat. Enkä mä oikeen ruokaakaan syö aina, ne on kivempia lattialla. Vaikka kyllä mä oikeesti syön, ihan hirveitä määriä. Välillä. Hoidossa varsinkin. Aamusin pari lautasellista puuroa, ruualla pari kolme leipää ja kaks lautasellista ruokaa.. Välipalaks aina kans hirveesti. Eihä mun mahaan sit mahu enää päivällistä tai varsinkaan iltapuuroa.. 
Mut osaan mä olla ihanakin. Annan äitille ja isille joka päivä kauheesti pusuja. Ja jos äiti tai isi erehtyy lähtee ilman mua johonkin ja jättää mut toisen vanhemman kanssa, juoksen heti halaamaan kun se tulee kotiin. 
Mä myös tanssin, ainakun kuuluu musiikkia. Ja jumppailen. Mä saatan vartin kävellä asuntoa ympäri ja mennä kyykkyyn ja ylös.. 

4 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus <3 ihana poika!

    VastaaPoista
  2. Kirjotan nykyää nii harvoin mitään Nikosta, ni ajattelin ny tehä sit pelkästään sille omistetun postauksen : )

    VastaaPoista
  3. Kivasti kirjoitetti postaus. :) Tuli hyvälle mielelle. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥