tiistai 25. helmikuuta 2014

25/2/2014


Tänää ois kyllä nukuttanu vielä, mut Niko päätti et herätään jo ennen 7. No, ei auta, kahvia naamariin ja touhuumaan! :) Mulla on nyt ollu projektina siivota vaatehuone ja makkari, samalla sisustaa sitä vähän uusiks. Meidän makuuhuone on kauheen hankalan muotonen, joten tosi vaikea saada sopimaan sinne meidän sänky ja pinnis. Varsinkin, kun yhdellä seinällä on kaapit ja vaatehuoneen ovi. Mut mallailemalla ja kääntelemällähän se selviää :) Etteköhän tekin sitten pääse kurkkaamaan myös makuuhuoneen puolelle sitten! Tavoitteena ois saada tänää valmiiks, mut saa nyt nähdä kun tuo Niko haluaa kokoajan olla sylissä. :D Vähä kollaasin tyylisestä makuuhuoneesta haaveilen, vaikken sitä heti ton näköseks saakkaan. Kaikki noi ois h&mllä, mutkun Mikkelissä ei oo tota home - osastoa, enkä jaksa tilata, jos ne ei ookkaan ollenkaan mieleiset luonnossa ni joutus sit palauttelee. 

Mitähän muuta sitä tänään keksis, kun tuo siivoominen. Mä en edes tiedä, meneekö Tomi töihin tänään vai ei :D Tuolla se vielä vetää sikeitä, vaikka oon sille jo 3 kertaa käyny sanomassa et paljon kello on, ja et on vissiin aika lähteä töihin. Kerran se nimittäin oli koko viikon lomalla, muttei kertonu mulle sitä missään vaiheessa, se vaan aamulla jätti menemättä töihin, eli oli tosiaan sopinu sen jo aikasemmin! Tomilla on joustavat työajat, eli saa itse päättää moneen menee ja monelta lähtee, olikohan se niin et 9-15 siellä on oltava, ellei sitten ole joku meno tms, ja korvaa sitä sitten. 


Mä tykkään ihan sikana tästä ulkoasusta, mut silti kaipaan jotain uudistusta. En vielä tiedä että mitä, mutta jotain ois keksittävä! Vaikka taitaa tää olla ihan hyvä näinkin, vai onko teillä ideoita? :) 


**

Kävin tässä välissä siivoomassa sen makkarin, vielä pitää vaihtaa lakanat kuhan pojat herää. Tomi nukkuu siis edelleen ja Nikokin meni jo kokeilee, jospa ne unet tulis :) Koht tulee kaverin poitsu meille hoitoo vähäks aikaa! Nyt mä nautin tästä hetken hiljaisuudesta, jonka jälkeen jatkan muun kämpän siivoomista! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ♥