sunnuntai 23. helmikuuta 2014

SUPERSUNNUNTAI

En tiiä johtuuko se 9 tunnin yöunista, vai alkaneesta lomasta, mutta mä oon ollu ihan super energinen tänää! Aamulla kun heräsin Nikon nauruun ja äitin huuteluun, ajattelin et nousen ja alan heti aamukahvin jälkeen siivoomaan. Ja niinhän siinä kävi. Annoin Tominkin jatkaa vielä unia, vaikka normaalisti olisin senkin käskenyt nousta. Nikolle telkkari päälle (ei tosin kattonut sitä) ja ite tulin koneelle juomaan aamukahvit. Sitten vähän aikaa leikkiä legojen kanssa, ja Niko aamupalalle. Aamupalan jälkeen Niko katto muutaman jakson netflixistä koiraohjelmaa ja mä siivosin olohuoneen, pesin oikeen lattiatkin! Järjestelin myös eteisen, tosin vielä pitäs imuroida ja pestä lattiat. Niko meni päikkäreille ja Tomikin vielä nukkuu, joten mä aattelin juoda vielä vähän kahvia ja tulla postailee teille. :) Keittiö ja vessa on vielä siivoomatta, ne siivoon ihan kohta. 

Aattelin et myöhemmin tänään vois vielä mennä ulos, tosin keli ei näytä kovin houkuttelevalta. Miksei voi kevät jo tulla, aurinko ja lämpö? Tai sitten paljon lunta, muutama aste pakkasta ja aurinko? Mut ei kyllä just nyt haittaa, mikään ei voi pilata tätä fiilistä! 

Huomenna on autokoulun kakkosvaiheen arvioiva-ajo, vähä kivaa! Saa pari tuntia huvikseen hurruutella tuolla, toivottavasti saisin jonkun kivan opettajanki, ni aika menis nopeesti ku juttua lentäs. :) Käyn samassa autokoulussa kun ykkösvaiheenkin, joten tutut opettajat. Autot vaan on vaihtunut tässä vuoden aikana, mut ei se oikeestaan haittaa, ku osaan ajaa melkeen autolla kun autolla, samalla tavallahan ne kaikki toimii! Automaattiakin on tullut kokeiltua, Marilla on nimittäin automaattivaihteinen auto. :) Sillä on ihan rento ajaa, vähän vaan tylsää ku sä vaan painat kaasua ja jarrua ja ajat! :D 
Mitäs muuten tykkäätte tällästä energiaa pursuavasta postauksesta? :) Entäs noista kuvista ja teksteistä välissä, kun ei nyt ollu tarjota ite ottamia kuvia? :) Aku kuva on muuten kopioita tekniikanmaailma.fi sivulta, tekstit tein ite. Löysin myös ihan huippuhyvän biisin tossa vähän aikaa sitte! Siskontyttö aina laulaskelee tätä, ja ihmettelin pitkään et mitä ihmettä se laulaa, kunnes kuulin tän radiosta ja olin iha rakastunu! :D Mitäs te tykkäätte? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥