torstai 27. helmikuuta 2014

27.2

Pahoittelut jo aluksi sekasvasta tekstistä, kirjottelen pitkin päivää! 
Niko läks kaheks yöks mun siskolle, jotta saan nukuttua univelkoja ja vähän levättyä näin loman kunniaksi. Eilen käytiinkin ihan kahdestaan Tomin kanssa kaupassa, ja syötiin tortilloja! Käytiin aikasin nukkumaan ja mä nukuinkin täysin sikeetä unta sinne 9 asti, sen jälkeen koitin vielä nukkua, mut ei siitä tullu mitään kun olin ihan virkeä. :D Eikun ylös ja kahvin keittoon. Join aamukahvin, puin päälle ja lähdin käppäilemään Karkille, joka muutti eilen omaan asuntoon poikaystävänsä kanssa. Siellä lagailtiin sohvalla, juotiin kahvia ja sit lähinkin käppäilee kotiin. Tein ruuan ja söin, ja nyt vaan lahnotan sohvalla. Kohta alan siivoomaan, ja meen suihkuun. Illalla mennään kattomaan Kummeli V, en muista millon viimeks oisin ees elokuvissa käynyt! 2 kommenttia:

  1. Ootko huomannu, et sulla on aika paljon päivityksiä kun niko on hoidossa ja saat olla yksin, tai oot äidin luona yksin, tai niko on sun siskolla jne. En sua tunne, en tiiä mite asiat oikeesti on, mut blogista tulee kuva, että niko on jatkuvasti hoidossa ja sinä hehkutat vaan kun saat olla yksin. Tai vaihtoehtosesti isänsä kanssa. Ja se et potkit aamusinki tomin ylös.. etkö sä voi olla hetkeekää yksi sen pojan kanssa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin olla ;) Mä aattelinkin, et jollekkin tulee tommonen kuva. Näin ei kuitenkaan ole. :) Mä oon Nikon kanssa aika paljonkin yksin, varsinkin taas nytkun koulu alkaa. Ja jos en potkis tomia aamulla ylös, nukkus se koko päivän, mun mielestä nyt vaan on reilua että jos mä en saa nukkua, ei nuku Tomikaan. Erikseen on tietysti ne aamut, kun ollaan sovittu et tomi nukkuu pitkään ja seuraavana aamuna minä. Mä oon nimittäin se, joka nousee nikolle antamaan öisin maitoa, kuka on sen kans kotona kun se on kipeä, ja luonnollisesti niko on myös kotona mun vapaapäivinä mun kanssa, jolloin tomi saattaa hyvinkin olla 17-19 asti töissä. :) En vaan koe tarvetta kirjottaa niistä. Ja musta on ihana olla yksin, mut on ihana myös olla Nikon kanssa. :) Ehkä mä joku päivä vielä kirjotan oikein hehkutuspostauksen siitä, mitä ollaan Nikon kanssa tehty, se vaan on niin luonnollista, että tuppaa jäädä kirjoitus siitä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥