maanantai 12. tammikuuta 2015

ensimmäinen koulupäivä
Tällä naamalla oltiin tänää koulussa ensimmäistä päivää. Koulu ja uudet luokkalaiset vaikutti tosi kivoille! Saa nähä miten jatkossa tullaan toimeen ja millaiset porukat luokkaan syntyy. Onneks ollaa kaikki aikuisopiskelijoita. :) Ehkä se vaikuttaa osin luokan jakautumiseen ja kuppikuntiin. Voisin kirjoittaa tästä koulu ja kuopikunnat aiheesta ihan erillisen postauksen. Kertoo siitä miten ite koen ne,mulla ku on useempi koulu koluttuna.

Sain muuten katsottua drop dead divan 5. & 6. tuotantokauden 2 päivän aikana! Huhhuh mikä homma. :D Mut en voi sille mitään et se on niin koukuttava sarja,et pakko ahmia koko tuotantokausi kerralla. Nyt alotin kattoo the o.c:tä, mitä joskus teininä tuli katottuu paljonki, mut en muista puoliakaa.

En tiiä uskallanko kertoo teille sitä, et värjäsin tänää tukkaa... Nopeimmat instan seuraajat voisikin kommentoida mitä mieltä muutoksesta ootte ;) nimimerkki on jonnnauu, mikäli ette vielä seuraa! 

Nyt mä painun nukkumaan, jotta jaksan huomenna ahkerana opiskelijana olla koulussa 9-16.. :D Öitä rakkaat lukijat, selvisi viime postauksen myötä et teitä on vielä♥
Love, Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥