keskiviikko 7. tammikuuta 2015

7.1

HUH! Nyt on hoideltu asiat. Uus ajokortti tulossa (se pitkäaikanen), kelalle paperit viety.. Kylläpä onkin vaikeaa saada itsensä pois kotoa. Bussipysäkki on tossa 400m päässä, mut silti tuntuu mahdottomalta ajatukselta. Okei, sinne meno on jyrkkää alamäkeä, takaisin päin siis ylämäkeä, joten se on siinä varmaan se jutun juju. 

Huomenna onkin paluu arkeen. Nikolla on torstai ja perjantai hoitoa, jottei heti tule 7.20-16.35 hoitopäiviä. Huomenna ja perjantaina siis vain 8-14.30. Mulla alkaa maanantaina se koulu, vähän meinaa jännittää. 

Taas näitä höpisen turhia ilman yhtää mitää asiaa postauksia, mut minkäs teet :D Kuvinakin vain täytekuvia vanhoista postauksista. Ollaan oltu vaan kotona, ku ei yksinkertasesti jaksa yhtään mitään. Mun on pitäny siivota jo 3 päivää, mut ei. Ei jaksa. Ei jaksa. Väsyttää. Laiskottaa. Niko lähtee perjantaina isälleen, tulee seuraavana perjantaina mulle ja onkin mulla seuraavan viikon sunnuntaihin. Puuuuuh.

Äh, hitto kun ei tiedä yhtään mitä tän blogin kanssa nyt tekee. Kommentteja ei tule juuri ollenkaan, (kiitos ihanat jotka kommentoitte <3) joten en tiedä lukeeko tätä ees kukaan. Haluaisin kehittää tätä paremmaksi, mutta ideat ovat loppuneet. Haluaisin käyttää tätä päiväkirjana, mistä myöhemmin voisi muistella hyviä ja huonoja hetkiä. Mutta olen liian arka avaamaan maailmani useille ihmisille. Blogia pääsee lukemaan myös ne, joiden en haluaisi lukevan. Mutta semmoinen se blogimaailma on. En halua kuitenkaan piilottaa blogia yksityikseksi, koska haluan osan asioista jakaa kaikkien kanssa. Äh. Ehkä mä pähkäilen ja pohdin. Odotan kevättä, aurinkoa ja valoa, joista saisi virtaa tähän väsyneeseen kroppaan. Tuntuu ettei mikään kiinnosta, tai muutenkaan jaksa mitään.





Love, Jonna

8 kommenttia:

  1. Sun jutut on parhaita,oot ainut kenen blogia jaksan/kiinnostaa ees lukee ! :) oot IHQ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin kirjottaa toho et lukeeks tätä muutku peksu :'D

      Poista
  2. Tääl on yks lukija! :) - J

    VastaaPoista
  3. Mäkin luen!
    Itse vähän samoilla fiiliksillä omasta blogista, kai se on jotenki tää talviki ku on niin kylmä ja pimeetä ettei huvita kunnolla bloggaa :s
    Mut joo, tsemppiä keväääseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ;/ jotenkin tuntuu ettei energia riitä mihinkää! Pitää kai alkaa syömään jotai vitskuja..

      Poista
  4. Täälä yksi lukija, oon vaan laiska kommentoimaan.. :D

    - Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wuhuu! :) ehkä mun pitää alkaa kirjottelemaan enemmän mielipiteitä herättäviä postauksia, vaikka sitten niitä negatiivisiä tunteita herättäviä :"D

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥