tiistai 23. joulukuuta 2014

1 yö jouluun on, laskin aivan itse!


En nyt muista kuollaksenikaan mistä blogista luin vinkin tähän, mutta mäpä toteutin toissapäivänä sen! Mustalla sähköteipillä ajorata IKEAn pöytään! Muunneltavuus ja hävittäminen on yksinkertaista! 


Koska selfieitä ei koskaan voi olla liikaa.. Eilen olin omasta mielestäni pitkästä aikaa ihan siedettävän näköinen, joten pakkohan sitä omaa pärstää oli kuvailla. Jotenkin ei oo jaksanu panostaa itseensä viime aikoina yhtään ja oonkin kulkenu ilman meikkiä..


Käytiin Rukalla. Lähettiin ajaa 3 aikaa yöllä, perillä oltiin siitä n. 10 h eteenpäin, 2 tuntia Rukalla jammailua ja takasinpäin.. Yöllä 1 aikaa oltiin kotosalla! Olipahan reissu, ja tulipahan tehtyä.. 


Me karataan tänään pariksi yöksi mökille joulun viettoon, joten hiljenen (ihanku muutenkaa oisin viime aikoina hirveellä tahdilla postaillut..)! Meitä on siellä yhteensä 13 henkeä... Voi sitä menoa ja meininkiä! Lahjapostausta tuun tekemään varmaan loppuviikosta, mikäli teitä semmonen kiinnostaa! Koitan muutenkin saada kuvailtua vähän meidän joulun tunnelmaa :) Mitä suunnitelmia teillä on jouluksi? 


Love, Jonna

3 kommenttia:

  1. Älä valehtele, ette ollu yhe aikaa kotona, vaa nikolla :D

    VastaaPoista
  2. Ja kerrotko vielä että mikä idea tossa Rukan reissussa oli? Kuulostaa kyllä ihan pöpiltä :DDD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥