maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulu on ohi

Joulu oli ja meni. Pikkuhiljaa raivailen kotia pois jouluisista höpinöistä, ja aletaan odottaa ensi vuotta ja uusia juttuja! Koska tää joulu alkaa tursuta jo yli mun aivojen, ajattelin jättää ne joulupostaukset myöhemmälle. Oltiin tosi kilttejä, paketteja tuli roimasti, ja tekin saatte niistä vielä joku päivä täällä blogin puolella nauttia. :)

En ole tainnut muuten kertoa teille vielä sitä ilouutista, minkä sain muutama viikko sitten :) 


Jep! Mä pääsin opiskelemaan uuteen kouluun! :) Kyseessähän on aikuispuoli, joten opiskelu on nopea tempoista ja toivottavasti mulla pysyy opiskeluinto, kun ne opiskelijakaveritkin on vähän vanhempia. Ja Veera pääs mun kans samalle luokalle, joten ei oikeestaan yhtään jännitä mennä, kun tietää et siellä on ainakin yksi ystävä jo valmiiksi. Toivottavasti ei vaan jämähdetä toistemme seuraan, vaan tutustutaan myös uusiin ihmisiin. Käytiin tyttöjen kanssa (Peksu ja Veera) Tapsantansseissa, eli juhlittiin tapaninpäivänä. :) Mä oon pikkuhiljaa alkanut käyttää huulipunia, tosin vain baareillessa. Mulla oliskin esiteltävänä teille täydellinen huulipuna, jonka sain päivää ennen joulua. Mä en ehkä kestä.. Kirkkaanpunaset sävyt on tullut lähelle mun sydäntä. 


Love, Jonna

6 kommenttia:

 1. Hei onnea koulupaikasta! Itsekin opiskelen lähihoitajaks, tai no nyt vähän aikaa sit aloitin oppisopimuksella. Sitä ennen opiskelin siis just aikuispuolella monimuotokoulutuksessa, mutta mut haluttiin töihin ja opiskelee oppisopimuksella ni suostuin :D elokuussa alotin opiskelut ..stressannu kokoajan rahasta ku opintotuki on aika olematon, ni helpottaa rahallisesti kummasti kun saa lähihoitajan peruspalkasta käteen näin opiskelijana kuitenkin sen n 85% ku opiskelee oppisopimuksella :)
  Alalla löytyy ainakin töitä, tsemppiä kouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mä oon katellu instasta :)! Vähä huippua, et saa tollein oppisopimuspaikan! Se ois itelläkin tavotteena, joten pitää hoitaa hommat työharkoissa hyvin ;D

   Poista
 2. Onnea kovasti! Munkin tekis niin kovasti mieli mennä aikuispuolelle opiskeleen lähihoitajaksi, mutta pelkään niin paljon sitä hensua. :/ kuulemma aika vaikea juttu, ja ne lääkelaskut. :D

  VastaaPoista
 3. Lääkelaskuista kuulemma selviää :) Ei kovin moni oo varmaan joutunu sen takia koulua lopettamaan!

  VastaaPoista
 4. Onnea koulupaikan johdosta! Miten sen aikaisemman koulun kanssa kävi? Valmistuitko vai eikö ollutkaan sun juttu? Jos oikein muistan, nii etkös opiskellut nuorisotyön ohjaajaksi vai oonko ihan väärässä? :D Mun muisti ei ihan paras muisti ole. Mut toivon onnea tälle toiselle koulutielle, varmasti hyvä lähihoitaja tulet olemaan. Tiiätkö vielä mihin meinasit suuntautua opinnoissa?
  Maksaako muuten paljon tuo aikuiskoulutus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valmistunu :D Joo, nuoriso ja vapaa-ajanohjaajaks :) kiitos paljon!

   Varmaan lapsiin ja ei maksa mitää :) !

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥