torstai 6. marraskuuta 2014

SITÄ SUN TÄTÄ

Fysioterapia meni hyvin. Hierontaa. Niskat ja selkä oli vielä kipeemmät kun ennen hierontaa pari päivää, mut nyt alkaa helpottaa. Maanantaina taas uusi aika. Hoitaja oli tosi mukava ja juteltiin paljon siinä hieronnan ohella. :) 

Mä oon ihan sairaan väsyny taas, en tiiä onko joku vitamiininpuute vai mikä.. Nukuttas kokoajan, eikä oikeen mitään jaksas tehdä. Joku kahvilla käyntikin vie voimia niin paljon, et oisin valmis sänkyyn samantien. Onneks nyt sataa lunta, on vähän piirteempää tuolla ulkona. Mun puolesta sais tulla samantien vaikka metri, mut kuhan maa ois valkoinen ja pääsis pulkkamäkeen. Mä painin edelleen ongelman kanssa, mikä alkaa viedä voimia jo. Nikon nukkuminen. Voisin kirjoittaa tästä erillisenkin postauksen, mutta samakai se on kirjoittaa tähän samaan, nytkun poika viimein nukkuu ja mä nautin kulhollisesta suklaavalkosuklaamuroja. 

Nikon nukuttamiseen menee illasta riippumatta 1-3h. Se temppuilee, käskee laittaa peittoa, höpöttää, lauleskelee, pomppii, kyselee, pyytää vettä yms. kaikkea. Vihdoin kun se joskus nukahtaa, se heräilee tosi usein yöllä. Haluaa viereen, muttei haluakkaan. Huutaa parhaimmillaan 15 min putkeen, eikä rauhotu, vaikka koittas mitä. Sit se itku loppuu yhtäkkiä kun seinää ja Niko käy takasin nukkumaan. Tota tapahtuu oikeesti parhaimmillaan 5-6 kertaa yöllä. Se on tosi väsyttävää. Ennen Niko nukku kun unelma, kävi itekseen nukkumaan klo 19, ja heräs aamulla. Muuton jälkeen alkanut nukkumaanmeno venyä lähemmäs 22... Päikkäreitäkään poika ei enää nuku. Muilla ollut vastaavaa ja miten olette saaneet rakkaan lapsenne nukkumaan kunnolla?

Love, Jonna

8 kommenttia:

 1. No olisko vaikka mahdollista että toi vuoroviikko homma on vähän rankka noin pienelle ja reagoisi siihen....

  VastaaPoista
 2. Voi johtua siitä kun ei oo niin tuttu ympäristö sun luona mitä on isällään

  VastaaPoista
 3. Oireilee tuosta teidän vuorottelusta. Sun poika on niin nuori että kaipaa ja tarvii pysyvyyttä elämäänsä, eli yhden pysyvän kodin jossa on pääasiassa. Lue kehityspsykologiasta kirjallisuutta niin saat selville mitä tuo kahden kodin systeemi teettää noin pienellä lapsella. N. 5 vuotiasta on eriasia viedä kodista kotiin ja kouluikästä vielä parempi. Lainaa kirjastosta Erja Rusasen kirja hoivasta ja kasvatuksesta niin ymmärrät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lukenut kehityspsykologiaa kohta 3 vuotta... että joo. Pysyvyyttä ja säännöllisyyttä on nimenomaan vuoroviikot, eikä se et on isällään joskus. Ja kuitenkin valitetaan siitä et lapsi ei nää isäänsä ja on oikeus molempiin vanhempiin.

   Poista
 4. Meillä oli tommonen ohimenevä vaihe kun tyttö oli kaks. Eikä ollu mitään muutoksia elämässä, ei muuttoa tai mitään. Meni parissa kk ohi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥