maanantai 3. marraskuuta 2014

Sitä ja tätä, vielä vähän tota

Ollaan oltu oksennustaudissa (minä ja jukka), ollaan vietetty lapsivapaata viikonloppua.. Ei tässä oo kerenny postailee. No mitä meille kuuluu? Hyvää. Uusi viikko ja uudet kujeet. Alkuviikosta tosiaan mä aloin oksentamaan ja nous kuume, siihen perään sitten Jukka. Niko onneksi säästy siltä, ja lähtikin hoitoon isälleen. Viikonloppu meni perjantaina Hannan kanssa juhliessa ja lauantaina oli perhebileet ja jatkettiin siitä baariin. Hauskaa oli! 

Nyt mä lipitän Jukan luona aamukahvia kun isi vei Nikon hoitoon. Tähän päivään kuuluis siivousta, leffankatselua kavereitten kanssa ja hengailua vaan kotona. Nikolla on tänää hoidossa valokuvaus, en malta oottaa et saan kuvat itelle! 

Huomenna mulla on vihdoin aika fysioterapiaan. Kyllähän siinä taas menikin, ennenkuin sain aikasaiseksi tilata semmosen. Nää mun niskat ja selkä on nyt niin pahasti jumissa, et näille on oikeesti pakko tehdä jotain. Mun aivot ei toimi yhtään (juu, mullaki on semmoset!) joten ehkä parempi et hiljenen nyt. Palataanhan taas!


Love, Jonna

4 kommenttia:

 1. Hyi vatsatauti on inhottava.. Iteki olin just pari viikkoa sit samassa taudissa. Yökyök. Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep. Toho lisättynä vielä korkee kuume... :(

   Samoin sulle! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥