keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Mikä ärsyttää tänään?

Valivalijauliuli.

Mua oikeesti ärsyttää ihmiset, jotka puhuu ihan kaiken eteenpäin. Jos sanon et pierasin eilen, hetki, ja kaikki tietää et mä tosiaan oon pierassu eilen. Siis ihan sama, vaikka se olis suuri salaisuus tai ihan pikkujuttu, ni se vituttaa. Ja se kun koitat kertoa jotain jostakin, joku sanoo "joo mä kuulin sen jo henkilöltä x", aa, kiitos. En mä toki ois halunnukkaan kertoa ite. 

Ja se, kun avaudut jostakin. Vaikka huonosti menneestä yötä ja joku tulee sanomaan "meillä ollaan tehty noin ja noin jo näin ja näin kauan". Ai, kiva! Meilläpä ei, joten voit pitää sen pääs kiinni jossei sulla oo oikeesti mitään neuvoja tai järkevää sanottavaa. Mua ei kiinnosta jos te ootte jättäny iltapullon pois jo vuoden iässä, ku me nyt jätettiin se pois 2 vuoden ja 2 kuukauden iässä. 

Ne, jotka luulee tietävänsä mun elämästä jotain. Käveleppä viikko mun kengissä, ja tuu sit sanoo tiesitkö sä tästä todellisuudesta yhtään mitään. En mä sano et mulla ois vaikeeta, mut ihan oikeesti, älä puhu ellet tiedä! Ja vaikka jotain tietäsitkin, älä puhu silti, koska luultavasti sä et tiedä kaikkea. 

Ärsyttää myös tää sotku, mutten voinut tänää suunnitelmien mukaan siivota. Mun selkä on niin sairaan kipee, etten pysty ees kunnolla istumaan. Missään asennossa ei oo hyvä. En pysty kyykistymään, en kumartumaan, en makaamaan. Mitä hyötyä on käydä fysioterapiassa, jos on entistä kipeempi sen jälkeen? 

Minkä takia pitää ajaa perseessä kiinni, kun ohituskaista on vieressä? Miksei voi pikkasen painaa sitä kaasua ja hurauttaa ohi, vaan pitää pimeellä sateisella kelillä ajaa perseessä kiinni, niin että etupuskuris hipoo mun takapuskuria. Mitä jos jänöjussi ois hypänny tielle? Aivan, sä olisit ollut mun perseessä. Muistakaa oikeesti jättää ne turvavälit, ja ohittakaa jos tuntuu et toinen ajaa liian hitaasti (mä ajoin 70km/h 60km/h rajotuksella, joten en tietääkseni ajanut liian hiljaa), silläkin riskillä et saatte sakot. Veikkaan et ne sakot on pienempi paha kun se et luultavasti sä ja mä kuollaan, tai ainakin loukkaannutaan pahasti. 


Mikä teitä ärsytti tänää?

Love, Jonna

4 kommenttia:

  1. Heippa! Olisi kiva jos kävisit tutustumassa jalkapalloaiheiseen blogiini!:) Jos jalkapallo kiinnostaa yhtään niin käy katsomassa!:)

    http://maaliakohti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tänään ärsytti se kun voimat loppu kokonaan ja halusin vaa palata sänkyyn makaamaan. Koulu meni vähän penkin alle ja huominen tuntuu raskaalta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥