torstai 27. marraskuuta 2014

Jouluhaaste

Mikä tuoksu kuuluu jouluusi? 
- Juuri uunista tulleen kinkun tuoksu, glögi, piparit, joulutortut. Mun jouluun kuuluu niin monta tuoksua, etten osaa sanoa vain yhtä mikä siihen kuuluu. :)

 Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä? 
Hmm.. Tätä mietin aika pitkään. Ei ole mitään tiettyä, mikä ei saisi puuttua joulupöydästä, joten vastaan kokonaisuus. Laatikoita on oltava (porkkana, peruna, lanttu, makarooni), karjalanpaistia on oltava, perunoita on oltava, salaatteja on oltava, kinkkua on oltava... Nii ja graavilohi! Meinasin kuolla tuskiin kun muut söi graavilohta ja mä en voinut sitä jouluna 2011 syödä, ku odotin Nikoa. :e

 Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada? 
- Suklaa. Kuka voi elää jouluna ilman suklaata? Ja erityisesti konvehdit. Geishat. Nam! Niitä syödään aattoiltana maha pulleaksi, sitten vähän kinkkuleipää. Nam. :D

Mieluisin joulujuomasi?
- Kokista mä yleensä jouluruualla juon, se on semmone perinne. Hm, ei taida olla mitään muuta.

Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen? 
- Ei taida oikeastaan olla mitään semmoista, mikä olisi erityisen tärkeä. Sanotaanko nyt tähän, että joulurauhan julistus on se, mistä alkaa meidän joulurauha, ja millon hiljennytään ja mikä on tärkeä. En siis sano tähän mitään koristetta, koska joulu on joulu ilman koristeitakin. 


Mikä joululaulu tuo joulutunnelman? 

Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen? 
- Hmm. Ehkä yökkärit. Niitä saan joka vuosi. Ja on ihana pukeutua jouluna uuteen yökkäriin, ja himmailla sillä seuraavakin päivä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥