torstai 14. elokuuta 2014

NUKUTTAA

Niko on ollu isällään tämän viikon, lauantaina tulee mun luokse ja onkin sitten viikon. Peksukin lähtee lauantaina Tampereelle, sillä me erottiin reilu viikko sitten. Yhteinen päätös, kolmansia osapuolia ei kuulu. Parempi vain näin. 


ei koneella tai facebookissa tuota liilaa huulissa näkyny, hmm :D
Tosiaan, viikonlopun rokkasin jurassicrockissa, kuvia ei tältä reissulta ole. Sunnuntaina sitten lähdin Robinin keikalle siskon tytön kanssa Tuuriin asti. Vajaa 4 tuntia meni ajaessa sinne, katottiin keikka ja lähdettiin kohti kotia. Päivä alkoi 10 pintaan ja loppui vähän jälkeen 23 illalla, kaiken autonvaihtojen ja säätöjen jälkeen. Univelkaa on kertynyt ihan kamalasti, ei oo oikee tullu nukuttua kunnolla nyt viikollakaan. Perjantaina ajattelin ottaa velkoja takaisin, käydä ajoissa nukkumaan ja nukkua lauantaina niin pitkään kun nukuttaa. 

Mun pitäs olla jo meikkaamassa ja pukemassa, mut mä en yksinkertasesti jaksa.. Kahvilla tässä yritän heräillä, mut yh. Haluan vaan lämpimän peiton alle, ja nukkua kokonaisen vuorokauden!


Love, Jonna

4 kommenttia:

 1. taas erosit=0 miks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua puida meidän eroa täällä, yhteinen päätös oli ;)

   Poista
 2. Toivottavasti poika ei kärsi tuosta, että äiti on ensin isän kanssa eroaa ja sitten toisen naisen ja taas eroaa..
  Ihme säätämistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän se lapsi nyt tollasesta vähän kärsii. Ihmettelee ku koko ajan vaihtuu porukka ympäriltä. Toivottavasti ei petä luottamusta

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥