torstai 26. kesäkuuta 2014

Sekalaista


Pari päivää duunia jo takana, maanantaina oli vuoro, samoin keskiviikkona. Nyt on sitten muutama päivä vapaata. Ihan ok hommaa, näkee ihmisiä ja saa olla ulkona. Ja musta on tosi kiva kun saa vähän lisää itsevarmuutta ihmisten kohtaamiseen ja pahinta mulle onkin ollut puhua mikkiin. Mokailuja on sattunut, mutta niille ollaan vaan naureltu. Kuka voi sanoo rautakautta rantakaduksi? :'D No minäpä tietenkin. Tai vuosi 1958 muuttuu äkkiä 1985ksi.. Onneks kuitenkin virheitä sattuu kaikille, ja muuten ilmeisesti mennyt hyvin, kun saanut pelkkää positiivistä palautetta! 

Mä oon jostain syystä ollut tosi väsynyt tän viikon, en tiedä sitten johtuko stressistä ton työnsuhteen ja muidenkin asioiden takia, vai oonko vaan nukkunut jotenkin huonosti. Pääkin on ollut kipeä koko viikon ja niskat aivan jumissa (mistä se pääkipukin johtuu). Pikkuhiljaa olo alkaa helpottua, ensi yönä vielä kunnon yöunet niin olen varmaan taas aivan kunnossa. Stressikin alkaa pikkuhiljaa laantua.. 

Sain muuten hajotettua äitiltä lainassa olleen tietokoneen. Tai en minä sitä rikkonu, vaan Nippe. Kaato mukillisen vettä pöydälle jossa läppäri oli, ja sehän mukavasti imas kaiken itteesä ja simahti. Nyt siis mietin uuden koneen ostamista (pakkohan se on). Joku edullinen, mutta hyvä. HPtä en  mielellään ostais, nekun kestää sen max 2 vuotta ja on jo siinä kunnossa kun olis ollu 6 vuotta käytössä. Harkitsin myös semmoista tabletin ja läppärin yhteisjuttua, eli periaatteessa tabletti jossa näppäimet. Onko kellään kokemusta? Onko hyvä bloggaamisen kannalta? Käyttöjärjestelmää siinä ois windows 8, mistä ite oon ainakin tykännyt.

Loppuun saatte pari kuvaa vuosilta 2009-2011, en nyt muista tarkalleen millon otettu. Mä olin laiha ja mulla oli ihana tukka. Ei mulla muuta!

Ps. Tervetuloa uudet lukijat. <3

Love, Jonna

2 kommenttia:

 1. miten ois Asuksen kannettava? mulla kyseinen kannettava ja jäpikkä hakannut ja läpsinyt pikku kätösillä tosin ikää vasta 8kk joten suurta vahinkoo ei saa mutta hyvin kestää, on ohutta mallia ja ei paina esim kuljettaa mukana.

  http://aatunarkea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asusta mäkin oon miettinyt, ja pistänkin vakavasti harkintaan!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥