lauantai 28. kesäkuuta 2014

Huomenta

Tänää taas reippaana töihin! Onneks on kaksi tuntia vähemmän kuin normaalisti. Aika menee tuolla yllättävän nopeasti, vaikka voisi kuvitella että menisi hitaasti. 

Tän postauksen pääasia on se, miten mä olen vuosien varrella muuttunut. 

 Jonna 7 - luokkalainen. Meikkiin kuului vain puuteri ja ripsiväri. Sillon tällön kiiltoa huuliin. Vaatteet olivat jotain aivan järkyttävää, en nyt löytänyt yhtään kuvaa, missä näkyisi mun vaatemaku. Tää on otettu muuten just rippikoulun jälkeen, eli jossain kasin ja seiskan välissä. 
 Mulla ei ollut koskaan omaa tyyliä, yritin kovasti matkia muita. Mut eihän se onnistunut. Mokailua, mokailua ja mokailua.. Mietin miten mun exä ees halus mut, ku olin niin järkyttävän näkönen :D Alempi kuva on otettu sinä päivänä, ku exän kanssa alettiin seurustella. 3 kokoo liian iso huppari ja toppi, tiukat farkkulegginsit. Mun lemppariasuste. Silloin. Ja toi pipo.. Uh. 

Tässä kohtaa mä koin jonkin sortin muutoksen. Aloin miettiä vaatteitani, ja enemmän muutenkin miltä näytän. Nypin kulmakarvat ja aloin piirtää niitä. Musta oli tärkeetä näyttää hyvälle. Tapahtui myös muutto Kouvolaan, jossa tutustuin uusiin ihmisiin. Kai mä yritin peitellä sitä vanhaa tyylitöntä Jonnaa. Hiustenpidennykset, uusia vaatteita jne. Ehkä hain hyväksyntää. Ehkä halusin että exä pitää mua kauniina, yhtä kauniina kun mun kaverit. Ja pitihän se. Ehkä se itsetunnon nostaminen teki muhun halun muuttua, oppia kulkemaan omaa polkua ja innostuksen panostamaan.

Nykyään mun tyyli vaihtelee. Joskus on kotiäitinuttura look, ja joskus näytän ihan oklle. Ja tälläinen haluankin olla. En halua olla sidottuna yhteen tiettyyn tyyliin, vaan haluan sekoitella mieleisiä. Kunhan on hyvä olla, kaikki on hyvin. Nykyään otan kyllä enemmän riskejä pukeutuessa ja menen oman mieltymysalueeni yli.. Mikä on ehkä ihan hyvä juttu. Kuka olisi kaksi vuotta sitten uskonut, että vedän piilokaljun? Niimpä, ei kukaan. Kuka olisi kolme kuukautta sitten uskonut näkevänsä mulla maksimekon? Ei kukaan. Ja tänää mä lähden töihin ginatricotin work out - legginseissä mustalla pohjalla ja pinkillä tekstillä. Paidaksi tulee pinkki espritin toppi ja siihen päälle läpinäkyvä musta löysä pitkähihainen.

Love, Jonna

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ♥