perjantai 18. huhtikuuta 2014

Haluan muuttua

Mä haluan uudistua. Tää kevät on sellaista aikaa, kun tekisi mieli laittaa koko vaatekaappi uuteen uskoon. Ja tukka. Hiustenväri vaihtu jo, ja ihan vahingossa siitä tuli punanen, tai ainakin melkein punanen. Tai voi kyllä olla että johtuu tästä erostakin. Mä haluaisin tehdä mun tukalle jotain radikaalia, ehkä pidennykset tai lyhyeksi. Lyhyt tukka mulla on vaan kamalan hankala, ku mulla on niin vahva hius. Pitäs olla kokoajan laittamassa ja laittaa 100kg lakkaa, että kestäs jotenkin kuosissa. Pidennyksiä sais taas kokoajan olla suoristelemassa, jotta oma tukka ei erotu seasta. 



Kohta mä saan enemmän pukeutua niinkun haluan, jos tää paino tippuu tätä tahtia. Tammikuusta tähän päivään 9kg, pelkällä lenkkeilyllä. En oo ees korjannu ruokavaliota mitenkään. Vitsi mulla on hyvä olo. Ihmiset, joita nään harvemmin, sanoo että laihdun ihan silmissä. Vaatteet istuu paremmin, kokokin on ainakin numeroa pienempi. Kesäkunto, täältä mä tuun. Jos en tänä kesänä, ens kesä on hyvä tavoite. Mä haluan kropan, jota kehtaan esitellä bikineissä ja shortseissa. 

kollaasi blogista jsdiaryxx.blogspot.com

Ja niin, mulla on hirveä sisustuskuume. Onneks muutan, saan alkaa toteuttaa itseäni niinkun itse haluan. Sisustaa sen mukaan, mistä ite tykkään. Jos haluan vihreän sohvan, ni mähän hommaan semmosen! Ootan niin innolla, että pääsen esittelemään teillekkin mun kodin, mun ja Nikon kodin. Voin siis jo varoittaa, että blogi tulee sisältämään lähiviikkoina paljon haaveilua, kollaaseja, sisustusta ja myöhemmin sitten sitä, millainen uudesta kodistamme tulikaan oikeasti.










Love, Jonna

5 kommenttia:

  1. Mahtavaa että lenkkeily on tuottanu tulosta :) uudistuminen tekee hyväää!! Ihanaa pääsiäistä ja kevättä sulle ja Nikolle <3

    VastaaPoista
  2. Mä en oo vielä ostanu itelleni mitään kesävaatteita, koska itekkin oon vähän laihtunu ja meen vasta sitten ostamaan kun kun niitä tarvitsee :D Mä teen lenkkejä vapaapäivinä, ja sitten kävelen/pyöräilen kouluun, ja sitten mä alotin jakamaan pai kertaa viikossa lehtiä ihan sen liikunnan takia :D Tietenkin oon jättäny herkut pois. 1½-viikkoa takana ja painoa yli 3kg pois :) Osa kyllä nesteitä, mutt silti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmäkää oo vielä ostanu mitää, vaikka mieli tekis kyl :p Katotaa nyt paljonko paino putoo helteisiin menneessä :P

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥