perjantai 17. heinäkuuta 2015

Uusi koti, uusi elämä

Moikkamoi.

Hiljaiseloni on ollut pitkä. Liian pitkä. En oikeen tiedä mitä sitä höpöttelis. Muutettiin tosiaan vähän ennen juhannusta uuteen kotiin. Ihanaan kaksioon. Kerrankin asunto tuntuu suoraan kodilta. Meidän kodilta.


Paras tapa viettää Nikotonta viikkoa. Hyvä kirja, kahvia ja tupakkaa omalla takapihalla. Ja kyllä muuten tykkää poikakin tuosta takapihasta. Pitää napsia teille kuvia päivänvalossa, sillä tuo on ihana. Eikä tää "maalla" asuminen niin kamalaa ole, mitä aluks ajattelin. Kaupunkiin pääsyssä ei oikeastaan koskaa oo ollu ongelmaa, kauppa on kilometrin päässä (itseasiassa kaksi kauppaa), ja äitin jääkaappi 200m päässä. Hyvä ystävä asuu 200m päässä (moi vaan Riina <3) ja muutama muukin ystävä tässä melko lähellä. Eikä naapureista oo ollu mitään haittaa. Ja ai jumantsuikka tuo oma sauna.... Siis huippua! Parhaat löylyt ikinä. 


 Niko tossa tosiaan kerkesi jo 3v täyttää. Mihin tää aika menee? Vastahan meillä oli vauva, nyt iso taapero, joka painaa 18kg ja on melkein metrin pitkä (99cm). Ei herranjestas! Kohta se menee kouluun, ja alkaa tuoda tyttöjä kylään.. Ounou. 
Hiuksetkin tossa värjäsin. Juurikasvu oli päässyt niin järkyttäväks, et päätin vetäistä punaisen mustan päälle. Ihan kiva, kun juurikasvu on nyt punainen ja muuten semmoinen melkein musta tukka! Vähän vaihtelua noihin yksivärisiin letteihin. 

Ja ompa tää elämä muutenkin muuttunut aika radikaalisti. Mutta, ehkä palajamme niihin myöhemmin. Olisi ihana kuulla myös teistä, mikäli joku vielä tätä jaksaa lukea. :) 
Love, Jonna

2 kommenttia:

  1. - Hei, tsemii uuteen alkuun! :D kiva, kun kaikki rakkaat on lähellä ja ne palvelut siinä samalla. Sun hiukset on nyt tosi kivat, piristävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D! Niinpä, vähä helpompaa tää elämä siellä! :) ja kiiitos! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥