torstai 16. huhtikuuta 2015

KOUVOLA!

Maanantaina iltapäivällä sain hyvän idean ja niinpä ostinkin lipun seuraavaan junaan. Lähettiin Nikon kanssa tutustumaan junassa matkustamiseen ja lähdettiin Kouvolaan. Mentiin moikkaamaan mun kavereita, harmi että puolet kavereista jäi moikkaamatta. Takaisin tultiin eilen aamuna. 

Reissu meni tosi hyvin, Niko oli niin reipas junassa! Pelastus oli kyllä lastenvaunu, missä oli juna ja liukumäki. Tunneleita matkalla oli kolme, niitä Niko pelkäs. Mut nekin meni hyvin äitin sylissä. 


Voisin kyllä millon vain lähteä uudestaan junalla liikenteeseen. Se on nykyään mulle myös halvin vaihtoehto, koska mulla on se opiskelijakortti. Kouvolaankin (kuten kuvasta näette) juna maksoi vain 12.90€. Ja jos olisi ollut aikaa, olisi junan saanut vieläkin halvemmalla. Nikollehan matka ei maksanut mitään, koska alle 6 vuotiaat matkustaa ilmaiseksi. 

Ja on muuten kätevää, kun liput saa nykyisi puhelimeen. Sinne meno lipun ostin ihan junalippu-automaatista, mutta takaisin päin meillä oli mobiililippu. Ei tarvitse miettä, et mitä jos lippu tippuu tai taittuu, kastuu tai tapahtuu jotain muuta miksei se enää toimiskaan. 

Miten teillä on mennyt junalla matkustamiset ja mikä on pisin matka minkä olette olleet lapsen kanssa junassa? 


Love, Jonna

1 kommentti:

  1. Tulkaa piipahtaa Lahessakin? :) Opiskelijalipulla ei tosiaan maksa niin paljon, tiedän, mutta nyt kun sellaista ei oo niin joutuu täyden hinnan iteltä maksaa :( Me mentii Valtterin kanssa viimeksi junalla Turkuun & Varkauteen. Ne meni tosi hyvin kun poika oli pienempi, nyt junalla Keravalle meno on yhtä heilumista ja paikan vaihtamista, kännykän avulla sen saa pidettyä paikallaan, noh viimeksi se kyllä nukkui mun sylissä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥