torstai 11. joulukuuta 2014

Blogipalaute

Meillä on Blogiyhteistyö fb-ryhmässä menossa "blogipalaute" - projekti, ja oon saanutkin kivasti vinkkejä blogin suhteen. Osa kommenteista on kirjoitettu ennen vähän aikaa sitten tapahtunutta ulkoasumuutosta. Mitä mieltä te kommenteista olette? :) Mielestäni oli ihanaa, kuinka paljon loppupeleissä positiivista palautetta tulikaan! Heittelin tekstin sekaan vanhoja bannereita, kuinka paljon niitä onkaan ollu, ja niin erilaisia toisistaan! :D


"Mukavan selkeän näköinen blogi. Blogin banneri ehkä voisi olla himpun pienempi - tuntui, että se todella hyppäsi silmille sivun latauduttua. No, tulipa ainakin tietoo heti, mitä blogia lukee :) Kuvat on tarkkoja ja hyvälaatuisia. Ei ehkä ihan vain näin sivulla käydessä kovin teksteihin pysty paneutumaan kun niissä vilisee niin paljon ihmisten nimiä, joita en tietenkää tunne. Ehkä nimien lisäys ainakin niistä blogissa usein esiintyvistä ois kiva lisäys. Mukavan vaihtelevasti näytti olevan aiheita ja varmasti siinä parinkympin molemmin puolin oleville lukijoille mielenkiintoinen äitiblogi."

"Sun blogia oonkin lueskellut monesti aiemminkin. Pienentäisin banneria hieman.
Tekstit, kuvat ja esittelyt on hyvät , niitä on sopivasti ja ne ovat hyvän kokoisia. Sivupalkeissa tuntuu olevan paljon tavaraa omaan makuun. Postauksissa on mukavasti monipuolisuutta. Kiva blogi :)" 

" Täälläkin on sun blogia lueskeltu jo hyvän aikaa. Tykkään! Nuorehko ja omanlainen. Ennen kaikkea tykkään kirjoitusasusta ja kirjoitustyylistä. Yksi parannusehdotus olisi se, että tekisit vaikka välilehdet, joille laittaisit suurimman osan noista mitä on molemmilla sivuilla blogia. Hirmuisesti kaikkea tekee blogista sekavan oloisen, eikä oiken tiedä mihin katseen pitäisi kohdistua."


"Kaipaisin parempaa esittelyä kuin äitiys/lifestyle. Mikä ärsyttää tänään oli tosi hauska postaus :D. Mie kun ite kirjotan monesti blogiini ärsytyksistä, on hauska lukee muiltaki sellasia ei hyvän päivän postauksia.Postaukset on kivan simppeleitä, ei liian pitkiä. Kappalejaot hyviä ja tekstiä on helppo lukea :). Nyt blogin kummallakin puolella on sivussa tavaraa, ois siistimpi jos ne ois vaan toisella puolella"

"Simppeli ja selkeä ulkonäkö blogilla. Banneri on yksinkertainen mutta hieno, voisi ehkä aavistuksen pienempi olla. Itse kaipailisin jotain esittelytekstiä kuvan oheen. Selkeälukuinen ja hyvät kuvat, kaikin puolin mukava lukea siis :)"

"Tosi rennon olonen blogi ja itse kirjoittaja myös! Miul kans sattu silmää että molemmilla puolilla on sivupalkit, vois olla ehkä hitusen siistimpi just että ois vain toisella puolella, makuasia toki, mutta ehkä jotenkin teksti hukku siihen kaikkeen ympärillä olevaan. Bannerista ja ite blogin nimestä tykkään! Kiva simppeli ulkoasu, muuten  :)"


"Banneri on kiva mutta se on niin suuri ettei mahdu mun näytölle kokonaisena. Kaksi sivupalkkia saa mun silmät harhailemaan kun yritän keskittyä postaukseen. Kuvat on hyviä ja isoja mistä tykkään! :) Tykkään sun kirjoitustyylistä! Puhekieltä sekoitettu sopivassa suhteessa kirjakieleen :)"

"Valkoinen, kaunis ja selkeä blogi. Iso hieno ja omalaatuinen banneri. Ei liikaa ylimääräistä blogissa. Mukavat tekstit, rento kirjoitustyyli, joten liityin lukijaksi :) Ps ihanat tarhakuvat pienestä!! :)"

"banneri minusta kiva, ainakin tuli selväksi kenen blogiin on menossa juurikin tutustumaan ;D Mukavia tekstejä ja kivoja kuvia :)"

"IHASTUIN sun banneriin. Ihana mutta niin simppeli....Kaksi sivupalkkia on mulle liikaa, kun ei pysty selaaman molempia samaan aikaan. Kuvat selkeät ja tarkat. Mukava blogi! "

"Ihanan yksinkertainen banneri, pidän kovasti. Minäkin olen tottunut enemmän yhteen sivupalkkiin joten tykkäisin enemmän niin että kaikki gadgetit olisi oikealla (mutta sehän on tottumuskysymys ja toisaalta kiva että jollain on nämä kaavat välillä vähän erilaiset :) Profiiilikuva sointuu hyvin bannerin kanssa. Kivan monipuolisia tekstejä."


" banneri on tosi kiva ja näyttävä, mutta ehkä hitusen liian suuri. Blogi vaikuttaa tosi rennolta, mutta kaks sivupalkkia on vaikea selata.. Mielestäni yks sivupalkki on selkeämpi ja helpompi käyttää. Lukijat ja Jonna teksti vois olla pienempi, nyt ne on turhan suuria. :)"

"Mulle tulee blogin nimestä jotenkin mieleen ruokablogi, vähän niin kuin delicious :D Jos mulla olisi ruokablogi niin voisi olla just esim Zenlicious :) Mut siis joo, asiaan! Banneri on minusta selkeän yksinkertainen, ei kaipaa mitään extraa. Blogin ulkoasua on minusta myös hyvin linjassa bannerin kanssa. Tekstit on minusta kivan ytimekkäitä, jaksaa hyvin lukea. Mitähän vielä.. Oisiko joku juttusarja kiva? Tai esim lapsiviikko verrattuna "vapaaviikkoon"? :)"

"Kaksi sivupalkkia tekee blogista mun silmään vähän sekavan, vaikka oikeastaan esillä ei ole mitään ylimääräistä. Aiheet vaihelee laidasta laitaan joka on hyvä, mutta saisiko eriaiheisten postausten selaamista ja etsimistä jotenkin helpotettua? Tykkään otsikoiden fontista tosi paljon!"


"Tämä on minun näytölleni iiiihan liian leveä ja puolet sivupalkista jää pois näkyvistä. Muuten ulkoasu fontteineen ja väreineen (vai värittömyyteineen? :D) on kivan selkeä olematta kuitenkaan tylsä. Jos blogi on näinkin iso, voisivat kuvat olla mielestäni isompia. Ja se samanlevyisyys myös tässä. Muuten aiheiltaan yms ihan kiva blogi."

"Banneri on ihanan yksinkertanen, mutta näyttää vaan hurjan isolta, koska on niin iso fontti. Otat vissiin puhelimella kuvia ja sen valitettavasti näkee :( ei sillä, niin mäkin kuvaan toistaiseksi puhelimella!"

"Tuo Lukijat-kohta on hienosti toteutettu kuvana! Miten sen teit? Kerro ohjeet blogissa :D Vaikka kuvat on puhelimella, niin on siellä hyviäkin puhelinkuvia. Mun mielestä blogissa parempi jokin huono puhelinkuva, kuin ei kuvaa ollenkaan."

"Heeeeei milloin blogin ulkoasu on muuttunut, näyttää tosi ihanalta tämä uusi versio! Paljon avarampi, ilmavampi! Tykkään, ja tuo lukija-kohta on upea! Postauksessa kun saisi kuvat vielä kaikki samanlevyisiksi niin avot  "


"Olen itse miettinyt tuota kahden sivupalkin käyttöä myös omassa blogissani. Ehkä kuitenkin yksi on parempi noin luettavuuden kannalta. Puhelinkuvista sanoisin, että joskus ne ovat mielestäni jopa mielenkiintoisempia, koska silloin tulee herkemmin taltioitua erialsia hetkiä. Jos itselläni olisi parempi kamera kännyssä niin teksin itse myös samon. Bannerista tykkäsin kovasti, mutta samaa sanon tuosta koosta, että hieman isohko. Postauksissa oli mukavasti erilaisia aiheita jokaiselle jotakin. Tykkäsin noin kokonaisuutena. Oli uusi tuttavuus."

"Blogisi on kivan monipuolinen. Bannerisi hieno. Tekstin asetukset ovat kohdallaan. Aikaisemmista palautteista olet ilmeisesti tehnyt muutoksia, koska blogisi on mielestäni hyvin tasapainoinen."


Hei, kertokaa tekin oma arvostelunne! :) 

Love, Jonna

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ♥