lauantai 18. lokakuuta 2014

Bloggaaja haastattelu

Bloggaaja kysyy bloggaajalta, bloggaaja vastaa blogissa esitettyihin kysymyksiin ja kysyy omat kysymykset joltain toiselta bloggaajalta. Yksinkertaista. :) Idea ideoitiin Bloggaajien Blogiyhteistyöt - Bb - kaverit facebook ryhmässä. Mikäli sinä haluat liittyä iloiseen joukkoomme, senkun vain kutsu ryhmään ja ylläpitäjälle yksityisviestinä linkki blogiisi! :)
Minulta kysymykset kysyi Satu ja minä kysyin Kristalta :)

1. Kuinka vanhoja olette poikasi kanssa?
- Minä olen 21v täytän 16.2 22v ja Niko on 2v3kk, eli on syntyny 8.7 :)2. Mikä on äitiydessä yllättänyt sinua eniten?

- Hmm, ei oikeastaan mikään. Paitsi kuinka rankkaa on heräillä 2 vuoden ajan lähes joka yö. Ja kuinka paljon voikaan pientä ihmistä rakastaa, ja kuinka paljon voi välittää. Ja miten sitä aina löytää voimia selviämään arjesta.


3. Mikä inspiroi sinut aloittamaan blogin?
-Toiset blogit. Halusin kirjoittaa omia kokemuksia raskausajasta ja vauva-arjesta.


4. Juhlitko Halloweenia/Kekriä mitenkään?
-En juhli :)
5. Miten rentoudut arjessa?
-Hyvä ruoka tai kahvikupillinen, sohva, kullan kainalo ja läppäri. Juttutuokio ystävän kanssa, tai kynttilät illalla. Mä nautin myös hiljaisuudesta.
6. Millainen olisi unelmiesi loma?
- Hmm, tää on tosi hankala.. Mulla on monta unelmien lomaa, riippuen siitä ketä on matkassa mukana. Varmaan kuitenkin semmoinen loma, jossa ei olisi suunnitelmia, eikä kiire. Ei tarvitse vilkaistakkaan kelloa. Rahaa olisi loputtomasti, joten ei tarvitse miettiä voitko nyt syödä siellä parhaassa ravintolassa.

7. Mikä on parasta kotikaupungissasi?
- Sopivan kokoinen. Mikään ei ole kaukana, muttei ole mikään tuppukyläkään. Paljon hyviä luontopolkuja, ja muutenkin urheilupaikkoja (mm. urheilupuisto), kauniita järviä ja metsiä.
8. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi?
- Pienet asiat. Siisti koti, oma lapsi, ystävät. Pieni hetki hiljaisuutta kesken hulivili päivän.
9. Mitä odotat juuri nyt?
- Tietoa, pääsenkö hakemaani kouluun. :) Kerron tästäkin enemmän täällä blogin puolella, kunhan varmistuu saanko paikan.
10. Mikä syksyssä on parasta?

- Lehdet. Syysillat kotona kynttilänvalossa viltin alla.

Love, Jonna

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ♥