keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Uusia tuulia

Toivottavasti edes joku tarkkasilmäinen lukija on bongannut sivupalkissa komeilevan bannerin! Eli minulle tuli viime viikolla sähköpostia, haluanko lähteä mukaan kidspotiin. Ja miksen? Blogini saa julkisuutta ja te rakkaat lukijat, saatte tuotetestauksia, lahjakortti - ja tuotearvontoja! Otan tuotetestaukseen vain tuotteita joihin itse uskon, ja kerron niistä täysin rehellisen mielipiteen. Blogini sisältö ei tule muuttumaan muuten, ja aion rehellisesti kertoa jo postauksen alussa, että kyseessä on kidspotin yhteistyön kautta oleva postaus. :) 

"KidSpot on erikoistunut markkinointiin sosialisen median ja perheblogien kautta. Esittelemme, yhteistyössä suomalaisten yritysten kanssa blogien ja sosialisen median kautta, perheille mielenkiintoisia aiheita, uusia yrityksiä, tuotteita ja tarjouksia."

"KidSpot on yhteydessä lastentarvikkeisiin ja -vaatteisiin erikoistuneisiin yrityksiin, ja suosittelee yritykselle muutamia sopivia blogeja, jossa yrityksen tuote pääsee mahdollisimman hyvin esille. Yritys valitsee sitten blogin, joka heidän mielestään sopii parhaiten heidän brändillensa. Blogin kirjoittaja saa tehdä tuotetestauksia, saa alennuskoodeja lukijoillensa ja/tai saa arpoa yrityksen tuotteita.  KidSpotiin liittyminen ei velvoita sinua bloggaajana mihinkään ja sinulla on aina oikeus kieltäytyä yhteistyöstä. Sinun ei myöskään tarvitse mainostaa mitään, mihin et itse usko ja saat olla rehellinen mielipiteissäsi."


Love, Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥