perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kotona
Viis päivää ollu hiljasta. Mä lähin Tampereelta jo maanantaina, tiistaina lähdettiin Nikon isän ja Nikon kanssa Kouvolaan! Kävin veturissa shoppailemassa, mut en löytänyt mitään muuta kun itelleni shortsit ja Nikolle shortsit. Mun vanha kaveri teki mulle ripsetkin taas pitkästä aikaa! Kotona oltiin joskus jälkeen klo 23, ja Niko menikin suoraan nukkumaan ja nukku aamulla pitkään.. Heräs joskus puol 12! Miksei vois useemmin olla noin pitkät yöunet, ilman yhtäkään heräämistä. 

Eilen mä olin jo töissä, tänääkin on. Huomenna vapaa, ja sunnuntaina muutaman tunnin vuoro. Onneks nää loppuu kohta, ja mä pääsen kouluun! Jotenki taas hirvee into päästä sinne. Varsinkin, kun aika menee nopeammin ja mä pääsen TURKKIIN! Matka on varattu 5.10 alkean viikoksi.Majoitumme Kleopatra tuna apart hotelliin, eli tänne. Mukaan lähtee siskot, äiti ja äitin kaveri! Ihanaa! 

Ps. mä en oo koskaan lentänyt, tai käynyt venäjää tai ruotsia pidemmällä. Suositelkaa kaikkia paikkoja, missä meidän ihan ehdottomasti kannattaa käydä!

Love, Jonna

2 kommenttia:

  1. - Moikka! Tutustuin sun blogiin ja se koukutti heti. Kirjotat kivasti ja kuvatkin on mukavia. Liityin siis lukijaksi :D. Jos tahdot, niin voit myös käydä kurkkaamassa mun blogia. Jos tykkäät niin liityhän lukijaksi. HiH, pieni mainonta ei oo ikinä pahasta xD. http://kaenpesassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mooi! Ihana kuulla! <3 Käyn kurkkimassa sun blogia kuha kerkeen ajatuksella lukea :-) Tervetuloa lukijaksi!

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥