keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Help!
Vaikka mä olen käynyt jo ammattikoulua yhteensä 3 vuotta (kouvolassa lähihoitajaksi vuoden ja Paukkulaa nyt yhteensä kaksi vuotta), en vieläkään osaa järjestellä koulupapereita oikein. Meillä ei oo ollenkaan kirjoja, vaan kirjotetaan muistiinpanoja ja saadaan monisteita. Oisko kellään antaa vinkkiä, miten pysyy parhaiten järjestyksessä? Kansio ei toimi, en jaksa raahata sitä koulussa mukana ja näin ollen paperit lojuu aina vaan laukun pohjalla, josta nostan ne myöhemmin jonnekkin.

Jokaiselle aineelle oma vihkonsa, ja sinne liimaa myös ne monisteet?
Yksi vihko, missä olisi vaikka 3-4 ainetta samassa? 

Kertokaa toki vinkkejä, miten saisin paperit järjestykseen! :) Mikä on teillä toiminut?

kuvat googlesta.
Love, Jonna

5 kommenttia:

 1. Vihko ja liimaan sinne. Ja jotta löytää sivun nopeasti niin on niitä värillisiä pieniä muistilappuja jotka voi laittaa sivun reunalle ja kirjoittaa siihen sen aiheen.
  Iso kierrevihko on ehkä paras vaihtoehto mielestäni ainakin :)
  Ittel on myös kansio, mutta en oikein käytä sitä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tollasta mietinki :p sit kelasin jos ostasin niitä kansion välilehtiä, liimaisin yhdelle sivulle johonkin väliin ja siihen sivulappuun kirjoittisin aineen.. :)

   Poista
 2. muistan ton muistilappumonisteviidakon parin vuoden takaa :D kamala! :D mulla oli aikoinaan sellanen pieni muovikansio (joku mappi vai miksi niitä sanotaan:p) ja kannoin sitä aina mukana, kotona sitten siirsin monisteet isompaan kansioon jossa pysyivät tallessa ja järjestyksessä! :) taitavat itseasiassa edelleen löytyä jostain hyllystö :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah :D mä en onnistu tossa kansio jutussa, oon sitä nyt neljä kertaa yrittäny XD tai onnistuu se aina sen koulun ekat 2 viikkoa, sit niitä rupee olee niin paljon et rypistän ne vaan laukkuun nopeesti ja kotona heitän johonkin mappiin ö, joka on ihan muu kun kansio.. :P

   Poista
 3. Jos tulee paljon kakspuoleisia monisteita niin kansio on kyllä paras. Ainakin kun ite kävin lukiossa, niin kirjotin muistiinpanot aina luonnoslehtiöön irrallisille papereille ja laitoin ne sitten muovitaskuun. Ja ei tietenkään kannata harkita edes mitään mappi-tyylistä kansiota, vaan ostaa joku sellanen ohuempi ja kätevämpi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥