sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

RAKKAUSTARINA

Mä nyt aattelin kertoo teille siitä, miten me Peksun kanssa tutustuttiin. 

Eli, mehän alotettiin samana vuonna opiskelut, rinnakkaisluokilla vuonna 2011. Sillon oli itsestäänselvää, et me vihattiin niitä ja ne meitä. Mä sitten jäin äitiyslomalle, keskeytin opiskelut ja jäin kotiin. Alotin syksyllä 2013 taas koulun, jolloin Peksu taas ei juurikaan koululla ollut. Tammikuussa sitten Peksulla alkoi työharjoittelu samassa paikassa kun mulla, siellä ala-asteella josta oonkin kertonut teille. Me tultiin tosi hyvin toimeen, naurua riitti. No, koulu alko ja olin ekat 3 päivää pois. Peksu kerto myöhemmin kaipailleensa mua, ja joka päivä pettyneensä kun en tullutkaan. :D No, viimein mä sit tulin kouluun ja pyysinkin Peksua tupakalle. Sanoin läpällä, et anna sun numero ni pommitan sua whatsappissa, ja se luulin sen olevan vitsi. Alettiin sitten viestittelemään, oikeestaan 24/7. Koulussakin hengailtiin yhessä aina tauoilla. 

Sit alettiin näkee vapaa-ajallakin, käytiin monen tunnin lenkeillä ja höpistiin hölmöjä. Niin siinä sit kävi. Mä ihastuin ja Peksu ihastu. 

Erosin entisestä suhteesta, mikä ei tosin millään tavalla ollut Peksun syytä. Olin miettinyt sitä jo jonkun aikaa. Aloin hengailemaan Peksulla enemmän, vietin öitäni siellä. Peksun muutto oli lähellä, joten halusin viettää kaiken aikani sen kanssa, sen jälkeen kun Niko oli käynyt nukkumaan. Aamulla sitten taas kotiin Nikon luokse. Niko ei kuitenkaan ollut yksin yötä, vaikka moni semmoisen käsityksen saikin. :) 

Muuttopäivä tuli, muttei kukaan lähtenyt minnekkään. Tavarat vain siirtyivät. Mä muutin pari viikkoa myöhemmin. 

Nyt me ollaan tässä. Kesän jälkeen Peksu lähtee Tampereelle, kauas täältä. Mä toivon, uskon ja luotan siihen, että tää suhde tulee toimimaan välimatkasta huolimatta. Ikävä tulee, mutta viikonloppuisin nähdään. Mä toivon niin. 

Johan tässä ollaan 2kk seurusteltu, aika menee niin tajuttoman nopeasti.

Oot muru.
Love, Jonna

14 kommenttia:

 1. vaikutat niin teiniltä :D ei pahalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai. Mitehä meijän ois pitäny tavata etten ois teini? :)

   Poista
 2. Jätitkö lapses yksin kotiin nukkumaan, vai ymmärsinkö jotain väärin?

  VastaaPoista
 3. Ihan oli isänsä kanssa, en aatellu et porukka tajuaa väärin. Varmaan korjattava tohon tekstiin.

  VastaaPoista
 4. Musta on jotenki hassua et joku on ees voinu tajuta väärin ton kohan, toki se oli epäselvästi kirjotettu mut kai nyt kaikki tietää ettei _kukaan_ jätä vuoden vanhaa penskaa yksin kotiin...? :D

  VastaaPoista
 5. ootko siis naisenkanssa yhessä?:)siis Bi tai Lesbo

  VastaaPoista
 6. Voii ootte niin ihania :3 kaikkea hyvää teidän tulevaisuudelle!!

  VastaaPoista
 7. toi peksu näyttää miehelle :DD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥