maanantai 16. kesäkuuta 2014

Palataan arkeen


 Hyvin muuten huomeen näiden kuvien välissä ton puhelimien kameran eron.. Ylemmät on otettu Peksun Samsung Galaxy note 3:sella ja alempi mun iphone 4:llä..

Nuin. Maanantai - aamu. Nikokin tuli äsken kotiin, ei meinannu silmät aueta kun ovikello soi. Kahvia sisuksiin ja suihkuun, joten eiköhän sitä kohta ole taas elävien kirjoissa. Mietiskelin tossa justiinsa, mitähän sítä tänää tekisi. Ei kuitenkaan tuu mitään mieleen, joten varmaan vaan ollaan kotona ja pestään pyykkiä. Siivotaan jääkaappi ja laitetaan vielä tätä asuntoa vähän kuntoon.. Mä kun en ole koskaan tyytyväinen, joten ette saa vieläkään niitä asuntopostauksia. 


Tein ihan puolivahingossa IKEAn ostoslistaa ja ajattelinkin näyttää ne myös teille. Mitä tykkäisitte? Hankintalistalla olisi vielä uusi keittiönpöytä, mutta se saa odottaa siihen asti kun löydän mieluisan. Toisaalta tekisi mieli sisustaa vain valkoisella ja mustalla, pienillä tehosteväreillä ja toisaalta tekisi mieli vetää ihan överiks, värejä paljon ja erilaisia. Semmoinen huvikumpumeininki. Tauluja en nyt lisännyt, muuta niitä haluan eteiseen ja olohuoneeseen. Seinät huutaa tyhjyyttään, mutta sisustustarrat eivät pysy näissä tapeteissa. Kertokaahan mielipiteitä!
Love, Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥