sunnuntai 9. helmikuuta 2014

SUPERSUNNUNTAI

Tänää leikittiin serkun kanssa, reippailtiin ulkona, kahviteltiin kummin luona ja siivottiin! Harmi, et mun kamerasta loppu taas akku (en muista koskaan ladata sitä), joten saatte tyytyä vaan näihin muutamiin kuviin, mitä kerkesin räpsiä ennen akun loppumista. Lumet on jo hyvin sulanut (nyyh!) joten jouduttiin välillä vetämään pulkkaa hiekallakin, mutta hyvin se kulki siinäkin. :D Käppäiltiin Karkin luokse jäätä pitkin, ensin mietin uskaltaako siitä kävellä enää, mutta onhan porukka ajellu autollakin, joten uskoin et se kestää. Kotiin tultua Tomi rupes tekee ruokaa ja mä aloin siivoomaan, jonka jälkeen kerkesin vielä mennä melkein puolen tunnin suihkuun. :) Nyt on rento ja levännyt olo, vaikka koko viikonloppu olikin yhtä menoa ja meininkiä! En kerennyt juurikaan koneella olla, joten siitä syystä en ole postaillutkaan (paitsi eilen aamuna se vaatepostaus, joka on ollu luonnoksena jo varmaan kuukauden). 


Hihii, en malta odottaa! 6 päivää (lauantaina) juhlitaan mun synttäreitä! Ihana nähdä ystäviä hyvän juoman merkeissä. :) Mun kaveri hoitaa kuvaamispuolen, joten toivottavasti saatte hyvää matskua! En tiedä vielä mihin lähetään jatkamaan, mut eiköhän me mennä ihan fiiliksen mukaan :) ääh! Vielä raskas työviikko (toppia on muuten 2 viikkoa jäljellä, jonka jälkeen loma) ja sitten on jo lauantai! Toivottavasti aika menee äkkiä. :) 

Kohta alkaa elokuva Ystävänpäivä, joten siirryn pikkuhiljaa tohon murusen kainaloon kera suolapähkinöiden :) Palaillaan siis taas!


Mitä te teitte tänään sunnuntaina? 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ♥