sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Nikolle sisaruksia?

Kuinka monta on sopiva? Kuinka paljon rakkautta muhun mahtuu? Milloin meidän perhe on valmis? Noita asioita on tullut paljon mietittyä, enkä todellakaan tiedä vastausta. Ehkä sen huomaa sitten kun lapsiluku on täynnä? Ehkä tulee se tunne, et nää ois nyt tässä, meidän perhe on nyt ehjä. Mulla on varmaan ikuinen vauvakuume, mutta eihän siitä mitään tule, jos aina sen vauvakuumeen mukaan niitä vauvoja tehtäis. :D Joskus pohdin, jospa Niko jäis sittenkin ainoaksi lapseksi, mutta kyllä mä vielä ainakin kerran haluan olla raskaana ja synnyttää, katsoa kun pienestä kasvaa iso. Mä tiedän ettei lapsia tehdä vaan niitä saadaan, joten toivon et luoja luo meille ainakin vielä yhden kullannupun. :) Milloin? Sitä en vielä tiedä. Ehkä sitten, kun Niko on lähempänä kouluikää, jotta voin antaa vauvalle enemmän aikaa, kun Niko on jo silloin sen verran omatoiminen. 
Ja mä haluan tuntee sen, ku hikipäässäni puserran vauvaa ulos. Haluan tuntea sen, että itse olen oikeesti synnyttänyt. Haluan huutaa kivusta, haluan itkeä kun sattuu, haluan unohtaa ne kivut heti, kun saan vauvan syliin. Haluun samantien alkaa itse hoitamaan lasta, enkä maata vain liikuntakyvyttömänä ensimmäiset päivät, kun muut hoitavat lastani. 



♥: Jonna

12 kommenttia:

  1. Mäkin haluisin hoitaa lastani heti synnytyksen jälkeen!! Viimeks meni tavallaan niin kurjasti koko hhomma:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sainhan mä Nikon heti syliin kun leikkaussalista tulin (nikolla ikää n. 30 min), mut sitten ku mentiin osastolle ni olin melki 2 vuorokautta vaihtamatta vaippaa jne, ku en voinu ollu pystyasennossa ku huippas niin paljon ja haavaan koski. :/

      Poista
  2. Mun mielestä lapsia taas tehdään :D En usko jumalaan, tai muuhunkaan tommoseen niin en tiiä että kuka niitä nyt meille sit antais..:D Torikauppiasko?;D
    Mä haluisin kanssa vielä yhen, tai kaks, tai kolme.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla ei vaan onnistu se tekeminen, vaan niitä oikeesti saadaan jos saadaan! : D

      Poista
    2. Me yritettiin Ollia 1,5-vuotta ja kohta ollaan kolmatta yritetty vuos, mutta silti mun mielestä ollaan tehty lapset :D Hyvää kannattaa odottaa..

      Poista
    3. No mites selität sen, jos joku ei saa ollenkaa? : D

      Poista
    4. No ne ei osaa vaan tehdä lapsia ;) Ei vaan. Onks jotkut ihmiset sitten niin hyviä, että saa ekasta kierrosta ja toiset ei ansaitse niitä niin ei saa ollenkaan

      Poista
  3. Itelläni samoja pyörii samoja kysymyksiä välillä päässä, sillä todellakaan en tiedä milloin lapsiluku on täynnä, vaikka lapsia onkin jo kolme... Nytkin vaikka nuorin on vasta 6kk, tuntuu että yksi lapsi mahtuisi vielä meille, mutta toisaalta taas tuntuu että ehkä ei sittenkään kun vanhinkin täyttää vasta 4v helmikuussa. Vauvaikä on vaan liian lyhyt ja tahtoisin niin kovasti vielä uuden vauvan nuorimman jälkeen, mutta tosiaankaan en tiedä olisiko se täysi katastrofi vai ei... Hankala kysymys tuo, että milloin lapsiluku on täysi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en usko, et enää tuossa lapsikatraassa yksi tuntuu missään ;) Joten eikun vuan, jos se hyvälle tuntuu! Mä uskon et asiat kyllä järjestyy, jos joku askarruttaa :)

      Poista
  4. Mäkään en osannut hoitaa vauvani kun olin synnyttänyt. Mulle laitettii 12 tikkiä ja voi pieru että sattui. Sit mulle iski kunnon kuume ja sain rintatulehdus viel siihe päälle. Mulla oli Oliverin kummitäti siellä hoitamassa Oliveria koska ite en pystyny kävellä kunnolla, en pystyny istumaan KOLMEEN VIIKKOON. Ja huih.. mika oli intissä joten mummoni tuli vantaalta asti myös hoitamaan Oliveria viikoks!:) oli se kyllä niin hirveetä mutta loppujen lopuksi niin sen arvoista! Itte ollaan suunniteltu Mikan kanssa että huhtikuussa yritetään toista lasta, kun Oliver on n.7kk :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/ Mulla oli kyllä se kaksi päivää, ku en saanut Nikoa hoitaa. Mulla onneks oli Nikon isä mukana, ja ihanan paljon olikin! Tuli joka aamu ja lähti illalla, joten hoiti aamu- ja iltapesut, hoitajat auttoivat sitten yöllä syömään ja vaihtoi vaipan jos oli tarve. Ja onneks ei tullu mitään kompilikaatioita, joten sen jälkeen pystyin ite jo hoitamaan. :)

      Mä odotan ainakin sen 3 vuotta, jotta varmasti alatiesynnytys on mahdollinen ton sektiohaavan takia. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥