torstai 16. tammikuuta 2014

KUUME

Enhän mä mitään postausta eilen jaksanut kirjottaa, en oikeestaan avannu ees konetta koko päivänä. Olin kotona kello 15, ja soitin Tomille et voisko se hakea Nikon kun pääsee, sillä mulla nous töissä kuume. Tulin kotiin ja kävin nukkumaan, heräsin aina ihan pieneks hetkeks ja sit lähti taas taju pois. Taisin kello 15 jälkeen olla tunnin hereillä, enneku menin sit yöunille. Ja tänää sit heräsin vaille 8, joten yöunia on takana aika monta tuntia. :D Nikokin jäi mun kans kotiin, oli kuitenki aamulla semmone olo et jaksan olla. 

Ja moi uhma! Niko on alkanu saamaan hirveitä raivareita, jos siltä kieltää jotain. Heittelee kaikki tavarat mitä käteensä saa, hakkaa päätä seinään tai lattiaan ja huutaa. Ihanaa. Mutta osaa toi poika olla hellyyttäväkin, sanoin tänä aamuna Nikolle et jäädäänkö kotiin ja se vaan pussaili :') Sitte se tuli yöllä 6 aikaa meijän viereen, tuli ihan mun kylkeen kiinni, otti mun kädestä kii ja veti sen ittensä yli ja veti vielä mun peittoa ittensä päälle. :) Nää on niitä tilanteita, mitkä saa jaksamaan pitkään, saa hymyn huulille ja tajuaa kuinka ihanaa tää kaikki onkaan.♥

Vaikka mulla onkin aika heikko olo, on tää ollu aika kiva päivä! Ollaan leikitty yhessä, makoiltu sängyllä ja kateltu Rasmus-nallea. Kohta ajattelin vähän siivoilla, jotta aika menis nopeemmin ja isi tulis kotiin. 

2 kommenttia:

  1. Sulle on haaste mun blogissa? Tosin en nää sun lukijoita, niin en tiiä kuinka monta niitä on :O ;)

    http://twistedbigmind.blogspot.fi/2014/01/haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥