perjantai 31. tammikuuta 2014

JYSKin ANNIKA - sarja

Selailin huvikseni uusia huonekaluja ja mä rakastuin! JYSKin ANNIKA - sarjaan, joka ei edes ole hintavaa! Ja olohuoneen pöydän ja eteisen penkin alla on säilytystilaa, joten tää ois oiva ratkaisu meille! Mä haluaaaaan! 
Tv-tasoksi, tarjouksessa 100e
Olohuoneen pöydäksi, 135e
Eteiseen, 160e


Kaikkien kaveriks vielä tuon tyyliset sohvatyynyt (penkille tottakai samanlaiset) ja avot! Meidän olohuone olis täydellinen.

Ja ehdottomasti haluan pari isoa lattiatyynyä lattialle, niistä oon haaveillut koko pienen elämäni. Varsinkin nytkun Niko on, kuinka mukaavaa sen onkaan maata lattialla ja katsella piirrettyjä, kun ois pehmeät isot tyynyt :) 

Mitäs mieltä te olisitte, jos tollaiset meille hommaisin? :) Ottaisitteko omaan kotiin? 

9 kommenttia:

 1. Mä haluisin kans ton tv-tason, mut oon lukenu et noissa on huono laatu. Esim jossain blogissa oli toi taso ja se oli ihan vääntyny telkkarin alla :/ ikeallahan on aika saman tyylinen mallisto mut laadukkaampi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mä vähän epäilinkin, en oikeen luota tohon jyskin laatuun kyllä. Se lasipöytäkin mikä melkein kaikilla on, on ihan paska ku tuolit vääntyy jo normaalipainosen ihmisen alla! Pitääkin tsekkailla ikean valikoima. :)

   Poista
  2. Meillä on juuri toi taso ja en tiedä miten painava tv pitää olla että
   vääntyy. :D Mä aina seison ton päällä kun vaihdan verhoja. :D Toi on miljoona kertaa parempi kuin ykskään meidän ikea jutuista, mitä onkin suunnilleen koko kämppä täynnä.. :D

   Poista
  3. Mulla on aina ollu oikeestaan vaan ikeaa, ja on kyllä ollu kestäviä :)

   Poista
 2. Meillähän on tuo tv-taso, ja se on tosissaan "vääntynyt" television alla, tai enemmänkin lysähtänyt alaspäin( ja tämä tapahtui jo sen pikkutelkkarin aikana!). Ja oli kuulema aivan kamala kasattava ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä varmasti oo teillä! :D Miksen oo koskaan kiinnittäny mitää huomiota siihen. :D

   Poista
  2. Eli ei siis meille, koska tuo kiipeilijä kiipeilee varmaan senkin päälle sitten. :D

   Poista
 3. on on :D Istut meillä aina keittiössä, ni et oo huomannu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥