keskiviikko 18. joulukuuta 2013

NIKO 1v 5kk!

Voisin nyt pitkästä aikaa tehä vähä postausta Nikosta!

Niko 1v5kk ja 1 viikko:
Paino 12kg 140g
Pituus 83cm 
Pipo 50cm
Eli Niko on kasvanut hyvin. Neuvolakorttiin kirjoitettiin peruslöpinää reippaasta ja iloisesta pojasta, ikänsä mukaisesti kehittyy. :) 

No, mitä Nikolle kuuluu? Sen vastaus kysymykseen oli "joo". Eli ilmeisesti ihan hyvää ;) No ei, hyvää sille kuuluu. Yöt on menny nyt vähän huonommin, mutta viime yönä ei heränny kertaakaan! Välillä herätään 10 kertaa, välillä ei kertaakaan.
Hoito Nikolla on menny hyvi, joten nyt vähän jännittää mitä käy tän reilun 3 viikon loman aikana. Alotetaanko totuttaminen uudestaan? Miten väsyny Niko on, kun nyt on ollu maks 4 päivää viikossa, max 7 tuntia hoidossa ja tammikuussa alkaa joka päivä 9 tunnin päivät? Onneks se on vaan parin kuukauden juttu, sit alkaa taas lyhyemmät päivät ja viikot. 
Niko on kehittynyt ihan hirveesti, sanojakin tulee jo kauheesti (uusimpina mm. unia, isi hiljaa, tomppa, raaraa (leikkisä leijona), pullo). Niko on oppinut myös juoksemaan, joten meno on aika melkosta täällä välillä. Joka paikkaan pitää kiivetä ja sitten ku äitiä ei uskota, ni tullaan joskus vähän rajummin alas. Mut eikös ne siitä opi? 
Niko on kauheen temperamenttinen. Suuttuu todella helposti, ja tekee sen hirveen dramaattisesti. Huutoa riittää! Mut on toi kyllä ihanan hellyyttävä pusuttelija! Saan päivässä n. 46 pusua ja melkein saman verran haleja! Kun sanon Nikolle et "äiti rakastaa sua" sanoo Niko "joo" ja halaa :D 
Niko myös pääsääntöisesti syö ite. Joskus viimeisimpiä lusikallisia joutuu auttamaan siihen lusikkaan, mut muuten ruuat menee itse suuhun ja ihan sillä lusikalla. Sormiruoat nyt on menny jo pitkään hyvin, uusimpana herkkuna muuten satsumat. Tosin ruokailua "vaikeuttaa" laktoositon ruokavalio, kala-allergia ja ilmeisesti myös paprika allergia.

Niko ja minä ollaan nyt vähän kipeinä, joten postaustahti on sen takia niukentunut. Eilinen luukkukin jäi taas välistä, mutta eiköhän se jossakin vaiheessa tänne ilmesty. Pakko juoda vaan teetä, levätä ja nukkua sillon kun Nikokin, jotta varmasti oon aattona terve. 
♥: Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥