tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kuningas alkoholi

Sain idean tähän postaukseen Lauran blogista. 

Mun suhtautuminen alkoholiin on ihan ok, en oo koskaan elänyt perheessä missä jollain olisi ollut alkoholiongelma, mut ei meillä sen käyttöä olla myöskään peitelty. Enkä mä muuten saanu minkäänlaisia traumoja siitä, et juhlapyhinä aikuiset joi muutaman kaljan! Se oli oikeestaan vaan hauskaa. 

Mä en ite juurikaan käytä alkoholia, mutten oo absolutistikaan. Mä voin juoda, jos siltä tuntuu, mut yleisimmin ei tunnu. Saatan kotona ottaa yhden siiderin ja siihen se sit jää. Musta sekin on ok, jos vanhempi/vanhemmat juo yhdet siiderit illalla lapsen mentyä nukkumaan. Eikä mua haittaa sekään, jos T sillon tällön juo muutaman kaljan iltasella, sit jos Niko herää ni loogisesti miä hoidan sen. :) Mites muut äidit, juotteko/annatteko miehen juoda kotona iltasella yhtä?

Mä en edes muista, millon viimeeks oisin ollu humalassa. Varmaan joskus sillon ennenku aloin odottamaan Nikoa. Join mä kyllä mun synttäreillä, mut ei sitä humalaks voi sanoa, korkeintaan ehkä hiprakka. Eiku joo, nyt mä muistan! Mun siskon häissä viime elokuussa, aloin juomaan sen jälkeen kun T ja Niko meni mökille nukkumaan! :D Tosin humala kerkes laskeakkin enneku ite kömmin sinne mökkiin.. 
Yleensä jos meillä on Nikovapaa, homma menee niin et T juo ja miä oon kuskina. :) Näin se menee yleensä myös sillon, jos mä lähden kavereitten kanssa johonkin, eli siis oon aina kuskina. Se ei haittaa mua ollenkaan, tykkään ajaa autoa ja olla selvinpäin. Joskus munkin tekis mieli ottaa, mut tiiän jos mahdollisuuden saan, se on se yks tai kaks, ja sit mua alkaa vituttaa ku ei mee alas. :) 

No, mites muilla? Juotko? Ootko absolutisti? Vai eikö vaan maistu?


♥: Jonna

4 kommenttia:

 1. Mä en ite pahemmin juo alkoholia, eikä mieskään. Mies menee ehkä 1-2 kertaa vuodessa kavereiden kanssa ulos, ja kotona juo välillä iltasella, ja se on mulle ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei munkaan mies juo usein, ehkä kerran 3-4 kk :)

   Poista
 2. Oot samanlainen ku mä :D Oon aina kuskina kavereille ja juon ehkä kerran kahessa kuukaudessa :D ja mul ei kuitenkaan oo miestä eikä lasta :D Ennen ku hommasin kortin ja ostin oman auton niin join varmaa joka viikonloppu, mut nyt mieluummi ajan autolla :D ihan mukavaa hommaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä join suht usein sillo ku just täytin 18, mut sitäki kesti vissiin kaks kuukautta ja sit lopetin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥